Tidenes største online-stevne

Publisert 14.02.2023
Redigert 06.03.2023

Taekwondo WT-seksjonen gleder seg over å ha fått en bra start på 2023, med det første – og til dags dato største – e-stevne i kampsportforbundet. Hele 134 påmeldte utøvere fra 21 klubber fordelt på 161 starter.

Resultatene finner du her

Fornøyd sportskomité

Leder av Sportskomiteen, Knut Olav Brecke gleder seg over å se så mange nye klubber, som deltar for første gang.

– Vi tror den økte deltakelse har å gjøre med mer åpen kommunikasjon generelt ut til medlemmene, samt fysisk møte i Oslo med introduksjonen av nytt trenerteam for landslaget i poomsae. Vi håper naturligvis å se de mange nye på de kommende arrangementene – både e-stevner og fysiske stevner.

E-stevneleder og medlem i Sportskomiteen, Maria Erenskjold tilføyer:

– Det var utrolig gøy å se så mange nye bli med! Samtidig ga det også en veldig god tilbakemelding til oss i stevneledelsen, da vi kanskje har tatt noen ting for gitt i invitasjonen, samtidig som det har kommet noen store endringer i klassene og regelverket per 1. februar. Vi skal sammen med dommerleder for poomsae sette oss ned og gjennomgå invitasjonen, så den er enda mer tydelig til neste e-stevne i april.

Sportskomiteen planlegger nå for et webinar i mars, der alle som er interessert i online poomsae kan får informasjon om hvordan SportData fungerer, og ellers stille spørsmål. I den anledning minner vi også om kurs i SportData på Ullevaal Stadion fra 9-11. mars.

 

Husk Midt-Norsk 1 i Grong 11. mars

Brecke avslutter med en oppfordring til alle å melde seg på MN1 i Grong. Påmeldingsfristen er halvannen uke unna, og vi trenger 60 påmeldte for å kunne gjennomføre stevnet.

Invitasjon og påmelding til midt-norsk finner du her.