September-nytt fra WT-seksjonen!

Publisert 02.09.2021

WT-seksjonen har gleden av å invitere alle taekwondo-venner til årets siste online-stevne i Norgescup-rekken. Norgescup 4 avholdes helgen 9. og 10. oktober, og påmelding gjøres via Sportdata innen 29. september. Seksjonen gratulerer samtidig Askim TKD som vinner av Sommercupens Hanmadang-utfordring, og oppfordrer også alle WT-klubber til å bli med i forbundets #tilbaketilidretten-konkurranse.

– Vi i seksjonen takker alle utøvere som i løpet av året har deltatt på Norgescup-stevnene, som har blitt arrangert som e-stevner grunnet korona-situasjonen. Vi ser nå endelig frem til fysiske stevner i løpet av høsten, men vil også videreutvikle e-stevnetilbudet i fremtiden, da vi ser at dette har vært et populært tilbud, sier Maria Erenskjold, nestleder i WT-seksjonen.

Askim Taekwondo Klubb poserer stolt med premiene fra årets Sommercup!

Tok hanmadang-utfordringen på strak arm

Over sommeren har WT-seksjonen avholdt to lavterskel sommercup-stevner i poomsae, også som e-stevner. Her ble hanmadang-konseptet reintrodusert, og seksjonen utlovte premier til det mest kreative innslaget i hanmadang-klassene.

– Askim Taekwondo-klubb har gjennom alle online-stevner i år vært sterkt til stede. Også under Sommercupene var de friske og klare til å ta seksjonens hanmadang-utfordring! Det er derfor med stor glede at vi kan utrope Askim Taekwondo-klubb som vinner av konkurransen. De har virkelig stått på og vært kreative, og vi håper andre klubber også kan dra inspirasjon fra bidragene. Askim Taekwondo-klubb har som vinner nå fått 10 røde og 10 blå visirhjelmer som premie, og vi har allerede mottatt fotodokumentasjon på at dette har medført stor glede, sier Erenskjold.

Har din klubb lyst til å vinne samme flotte hjelmer som Askim Taekwondo-klubb? Da kan dere delta i vår #tilbaketilidretten-konkurranse!

Husk å delta i vår #tilbaketilidretten-kampanje!

Om din klubb har lyst til å vinne samme premie som Askim Taekwondo har dere anledning til dette gjennom å delta i Norges Kampsportforbunds #tilbaketilidretten-konkurranse.

– Seksjonen har ytterligere 18 visirhjelmer som vi ønsker å bidra med som premie i kampanjen «Tilbake til udretten». Vi oppfordrer derfor alle våre medlemsklubber til å delta aktivt i kampanjen 25. september, og avholde arrangementer denne dagen for å fremme sporten. Nå gleder vi oss til snart å se våre kjære medlemmer på fysiske stevner rundt om i landet, sier Knut Olav Brecke, medlem av seksjonsstyret.

Du finner all informasjon om #tilbaketilidretten-kampanjen her. På denne siden finner du tips og triks til planlegging, gjennomføring og markedsføring av arrangementer, samt digitale verktøy.