Reisebrev fra WT-seksjonens roadtrip – del 2

Publisert 20.11.2022
Redigert 18.11.2022

Etter en vellykket kveld for seksjonsleder Maria Erenskjold hos Sogndal IL TKD gikk turen videre til Gloppen Taekwondo Klubb.

– Gloppen TKD hadde jeg gledet meg særlig til å besøke, da Pieter Koopmans, styreleder i klubben, var første til å invitere på besøk – og dermed startet han egentlig denne roadtrippen. Som en forholdsvis ny klubb har klubben allerede vokst seg stor. De har nettopp startet opp onsdagstreninger for blåbelter og opp. Det var denne treningen jeg var invitert med på og da som gjestetrener. Der var 18 stykker på trening, i aldersspennet 10-70 år. Det var bra energi og smil over hele linjen. Det er så herlig å se, at sporten vår inkluderer så å si ALLE!

Det ble gått forskjellige basicteknikker, sparket og laget motoriske øvelser. Og så er det alltid gøy og se at «Green Sally up» er et kjent stykke musikk flere steder rundt i landet, sier Erenskjold med et smil om munnen.

Etter treningen ble det til en god prat og notatblokken ble fylt med enda en side med gode tilbakemeldinger.

Kort om Gloppen TKD

Gloppen Taekwondoklubb er stiftet i november 2020, og har hatt bra vekst siden oppstarten med et stabilt antall medlemmer på 110-120 aktive utøvere. Samarbeidet med Bergen Nord Taekwondoklubb, med master John Helge Olsen i spissen, har vært en suksessfaktor. Klubben har ønske om å være en breddeklubb, med stort fokus på aktiv inkludering, her er det plass for alle! Vi vil jobbe for å utvikle taekwondoen i distriktet gjennom samarbeid med våre naboklubber.

Les mer om Gloppen Taekwondo Klubb her.