Registrer og forny lisenser i World Taekwondos medlemssystem

Publisert 02.02.2018

Som klubbadministrator kan du selv registrere og fornye Global Athlete License (GAL) og Global Official License (GOL) i WT-medlemssystem, Simply Compete (SC). Du kan også bestille «Event Pass», noe alle ledere, coacher og utøvere som skal være med på G-stevner og offisielle stevner må ha. Alt av informasjon om dette finner du her.

Et krav for å kunne registrere og fornye lisenser er at du må være klubbadministrator. Dersom du er usikker på om du er klubbadministrator i systemet kan du sende en mail angående dette til sportskonsulent Helle Borgen på epost helle@kampsport.no.

For nye medlemmer må det legges inn en unik epostadresse i profilen, samt at «waivers» må godkjennes og kopi av pass og bilde må lastes inn. Dersom du i profilen fyller ut kukkiwon-informasjon, må kopi av sertifikat også lastes opp.

Ett års gyldighet

Som klubbadministrator kan du også fornye medlemmer, enten individuelt eller samlet. I SimpltCompete er dette nå datobasert, slik at lisensen har ett års gyldighet fra datoen du registrer/fornyer. Det er også frivillig om du ønsker et fysisk kort, da dette ikke er påkrevd. Så lenge lisensen er gyldig og du har event pass, kan du melde på til alle G-stevner gjennom SC.

Betalingen gjøres med kredittkort i systemet og etter at dette er gjort blir lisensen først sendt til godkjenning til forbundet, deretter til World Taekwondo. Registreringsprosessen kan ta noen dager, og vi oppfordrer derfor alle til å være ute i god tid dersom man skal melde på til stevner.

Ytterligere informasjon finner du i vedlagte brev fra World Taekwondo, med linker til instruksjonsvideoer.

Ved behov for assistanse, ta kontakt med sportskonsulent Helle Borgen via epost helle@kampsport.no