Nina Bansal tok hjem gullmedaljen i Østerrike Open

Publisert 05.06.2018

I helgen reiste 6 norske utøvere ned til Wien for å delta i Østerrike Open. Det var over 820 deltakere i dette prestisjefylte mesterskapet.

Disse deltok i helgen:

Kristiane Xiao Ulfsnes fra Tong Ir. Trondheim, kvinner junior
Tuva Hatlen Kjødnes fra Ski Taekwondo klubb, kvinner junior
Hege Kristine Dahlen fra Tong Ir Trondheim, kvinner under 30 år
Nina Bansal, Tveita Taekwondo klubb, kvinner under 40 år
Sune Østli, Oslo Taekwondo klubb, herrer senior
Joachim Wien, Elvebyen Taekwondo klubb, herrer senior

Utøver og landslagstrener Nina Bansal fra Tøyen Taekwondo Klubb vant gull i sin klasse i mønster.

Nina Bansal på premieutdelingen.

 

-Det var en lang dag da jeg gikk mine dueller innimellom andre klassers dueller. Helt fra 32-dels finalen kjente jeg en god følelse og at jeg var sulten på å vinne. I finalen møtte jeg en sterk motstander fra Tyskland. Etter mer enn 12 timer i en hall med 30 varmegrader er jeg veldig fornøyd med at jeg klarte å hente frem det siste jeg hadde av krefter, levere og vinne med god margin, sier Nina Bansal.

-Jeg er også veldig fornøyd med prestasjonen til de andre utøverne. De møtte tøffe motstandere og det var små marginer som skilte, fortsetter Nina.

Kampsportforbundet med landslagstrener Nina Bansal i spissen har startet opp et utviklingsprogram for å få flere til å begynne med taekwondo mønster og dette arbeidet begynner nå å vise seg ved at flere utøvere reiser ned og deltar i internasjonale konkurranser. Årets store mål er VM som arrangeres i Taiwan i november.

Til helgen er det også siste samling i mønster før sommeren og Nina kommer da til å evaluere de som er der og følge opp de utøverne som leverte i Wien. -Jeg gleder meg veldig og håper at alle som stiller er sultne og ønsker å satse, avslutter Nina.

Vi gratulerer med seieren!