Utviklingssamling med landslagstrener Jose Rosillo i desember

Publisert 08.11.2023

Kampsportforbundets sportsavdeling har gleden av å invitere alle taekwondo-utøvere og deres trenere som har ambisjoner om å delta i offisielle mesterskap 2024 til åpen samling med assisterende landslagstrener Jose Antonio Rosillo. 

Neste år er det flere store mesterskap på den internasjonale terminlisten: EM for kadetter, juniorer og seniorer, samt EM for OL-klasser og EM for U21 juniorer, eller i VM for juniorer i Chuncheon, Sør-Korea, neste år.

Viktig kartlegging

Landslagsledelsen jobber nå med å kartlegge og identifisere utøvere som har ambisjoner om å satse mot sommer-OL i Los Angeles. Utviklingssamlingene blir dermed et viktig utstillingsvindu for de med ambisjoner om å delta her. I 2026 arrangeres ungdoms-OL i Dakar, og det vil også være junior-VM i Dakar samme år, som vil være uttaksstevnet for ungdoms-OL (dersom WT følger de samme uttakskriteriene som sist).

– For å skape et større og bedre konkurransemiljø og for å fremme talentutviklingen, er det viktig at utøvere, trenere og klubber kan samarbeide og støtte den norske landslagsmodellen. Her deler vi kompetanse, erfaring og kunnskap med hverandre. La oss sammen jobbe for å fremme taekwondo i Norge, fordi ingen blir god alene, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

OBS: For norske barn er det aldersgrense 13 år (det året man fyller) for internasjonal deltakelse, dette gjelder også denne samlingen.

Program

Samlingen arrangeres på kampsportforbundets landslagssenter på Skullerud i Oslo, som ligger ved Skullerud T-banestasjon.

Lørdag 16. desember:
– Morgentrening: Kl. 10:00-12:00
– Ettermiddagstrening: Kl. 14:00-16:00

Søndag 17. desember:
– Formiddagstrening: Kl. 11:00-13:00

 

Påmelding innen mandag 11. desember kl. 16:00