E-stevne: Resultater Norgescup 2021 i poomsae

Publisert 04.05.2022
Redigert 05.05.2022

– Endelig er resultatene fra de digitale Norgescup-stevnene i poomsae 2021 klare – vi gratulerer vinnerne, og takker samtidig alle deltakere for flott innsats gjennom 2021, sier Maria Erenskjold, medlem av seksjonens sportskomite.

Det har vært en lang prosess å få regnet ut resultatene fra den digitale Norgescupen i poomsae 2021. Kombinasjonen av å arrangere e-stevner parallelt med fysiske stevner, i tillegg til usikkerheten rundt korona, har vært tidkrevende. Når det gjelder utarbeidelsen av resultatlister har det også vært en faktor at vi hadde mange åpne klasser og sammenslåtte kategorier i e-stevnene, sier Erenskjold.

Utfordrende for idretten

– Pandemi-perioden har vært utfordrende for idretten, istemmer dommerleder Erling Svanberg Mytting.

– Da Norge stengte ned ble det brått slutt på all aktivitet, også for barn og ungdom. Heldigvis var seksjonens forrige seksjonsleder, Gitte Østhus, rask «på ballen» og fikk lagt til rette for at vi i det minste skulle kunne arrangere e-stevner i poomsae. Ved iherdig innsats fra seksjonens frivillige, og ikke minst fra Østhus, klarte man i samarbeid med Sportdata å få opprettet et system for avvikling av online poomsae, påpeker Svanberg Mytting.

Flere skal ha ros

Dessverre kunne ikke Sportdata levere et system for å beregne resultatene fra Norgescup.

– Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre i Sportdata, samt med å finne ut hvordan vi kan få systemet tilpasset akkurat WT-taekwondo. Dette er en «ongoing process», men vi ser absolutt muligheter, sier Erenskjold.

– Det er flere som skal ha ros for å ha bidratt i spesifikasjonsfasen av jobben med tilpasninger i Sportdata-systemet, men jeg vil særlig fremheve Marias innsats her. I tillegg til Maria og meg har også Gitte Østhus, nåværende seksjonsleder Øyvind Kveine Haugen og fagansvarlig for poomsae i dommerkomiteen, Nils André Hoffmann Olsen, gitt uvurderlige bidrag til prosessen, opplyser Svanberg Mytting.

På grunn av begrensningene i Sportdata per i dag ble det altså dommerleder Svanberg Mytting og sportskomitéens Maria Erenskjold som selv måtte utvikle funksjonalitet i Excel for å sammenstille og beregne resultatene fra Norgescup.

– Eventuelle innsigelser og klager kan derfor tas direkte med undertegnede! Forhåpentligvis trenger vi ikke å gå igjennom samme prosess en gang til når resultatene fra Norgescup 2022 skal beregnes, men det vil kun tiden vise, humrer Svanberg Mytting.

Vinnere av digital Norgescup i poomsae 2021 finner du i nedenstående resultatlister.

Pokaler ble utdelt i forbindelse med Norgescup 2 i Bergen. De som ikke hadde anledning til å komme til Bergen, kan henvende seg til sportskomiteen for å få pokalene tilsendt.

 

Sammenlagtresultater Taekwondo NC E-stevner 2021

Emne: , ,