Cameralla – bli en bedre fotograf og støtt din klubb!

Norges Kampsportforbund og Cameralla jobber sammen for å skape enda bedre bilder fra hele kampsport-Norge.

Kjenner du noen som er glad i å ta bilder med mobilen eller systemkamera? I samarbeid med Cameralla, Norges største leverandør av online fotokurs, er Norges Kampsportforbund stolte av å presentere Kampsport Photo Academy, som gir alle våre medlemmer muligheten til å ta enda bedre kampsportbilder!

Gratis tilgang

Gjennom Kampsport Photo Academy får du tilgang til et unikt læremiljø med inspirerende og folkelige fotokurs i tillegg til vår helt egen side for bildedeling. Her får du blant annet tilgang til utvalgte kurs, blant annet kurset «5 steg til magiske action-bilder».

Alle som registrerer seg i Kampsport Photo Academy får tilgang til vårt splitter nye – og skreddersydde – kurs i hvordan man tar bedre actionbilder. Kurset har fokus på mobilkamera, og passer perfekt for kampsportutøvere og deres familie og venner. Registrering i Kampsport Photo Academy er gratis for alle medlemmer av Norges Kampsportforbund.

Lyst til å lære mer?

I tillegg til gratiskursene som alle kampsportforbundets medlemmer har tilgang til, tilbyr også Cameralla ytterligere kurs, tilpasset både mobil- og systemkamera.

Prisene på Camerallas kurs varierer fra 149,- til 299,- per måned. Kurspakkene oppdateres fortløpende av Camerallas erfarne fotografer. All informasjon om Camerallas kurstilbud finner du her.

I tillegg til kursmuligheter for alle som registrerer seg, kan også medlemmer i Norges Kampsportforbund støtte sin klubb ved å verve medlemmer til Camerallas kurspakker. Dette gjør du på følgende måte:

1) Du verver fotointeresserte venner eller familie til å prøve en av kurspakkene ved å dele lenken til Camerallas kurspakker. Per salg går kr. 200,- uavkortet til din klubb.

2) De du verver må velge din klubb som sin klubb ved innlogging første gang, for at vervebonusen skal registreres. Avregninger og utbetaling gjennomføres 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober.

Hvis du eller din klubb lurer på noe om verveordningen kan dere kontakte oss med spørsmål på post(a)kampsport.no. Lykke til!