Bli kjent med Cameralla!

Norges Kampsportforbund og Cameralla inngikk tidligere i år samarbeidsavtale, og ser frem til å se enda bedre bilder fra hele kampsport-Norge!

Cameralla er Norges største leverandør av online fotokurs på både norsk og engelsk – med mer enn 35 timer med kurs. Nå har alle Norges Kampsportforbundet medlemmer fått tilgang til Camerallas fotosamfunn, med gratis kurs tilpasset forbundet.

Det å registrere seg i Kampsport Photo Academy er helt gratis og uforpliktende. Om du ønsker å kjøpe tilgang til Camerallas andre kurspakker får du selvfølgelig rabatt på dette – bruk rabattkode “kampsport” og få tilgang til alle kurspakker for kun 49,- første mnd. For å benytte deg av rabatten må du registrere deg via banneret over. Alle kurspakker er såklart uten bindingstid.

Tjen penger – støtt din klubb!

I tillegg til kursmuligheter for alle som registrerer seg, kan også medlemmer i Norges Kampsportforbund tjener penger samtidig som de støtter sin klubb. Dette gjør du ved å verve medlemmer til Camerallas kurspakker. Kurspakkene varierer fra kun 99,- til 299,- per mnd, og inneholder kurs for både mobil og systemkamera! Det er ingen bindingstid på kurspakkene.

For hver kurspakke du selger går 50,- til klubben din, og 50,- til deg selv – penger som du kan bruke på utstyr og/eller klær, kjøpt inn via klubben. Det er ingen begrensinger per pers, så her kan du tjene en fin sum! Vi oppfordrer alle klubbledere til å dele informasjon om samarbeidet med Cameralla og verveordningen på sine nettsider og SoMe-kontoer.

Slik fungerer det:

1) Du verver fotointeresserte venner eller familie til å prøve en av kurspakkene. 50,- til klubben og 50,- til deg tilfaller uavhengig av hvilken kurspakke de du verver velger. Vervingen gjøres enkelt ved å kopiere lenken nedenfor og sende den til de du du tenker å verve.

2) De du verver må velge din klubb som sin klubb ved innlogging første gang, for at vervebonusen skal registreres. De som verver må også gi deg beskjed om at de har kjøpt kurspakke.

3) Du rapporterer til din klubbleder at du har vervet – dette gjør du ved å levere inn en liste til din klubbleder med oversikt over vedkommende du har vervet, ved slutten av hver måned. Når du som klubbleder setter opp listen kan du bruke vedlagte Excel-mal.

4) Klubbleder sender inn en samlet oversikt over antall vervede fra sine klubbmedlemmer innen den 15. hver måned. Denne sendes inn via skjemaet nederst på denne siden. Vi og Cameralla ordner deretter resten!

Link til verveside:  https://courses.cameralla.club/nkf-stottklubbendin

Lurer du på noe?

Hvis du eller din klubb lurer på noe om verveordningen kan dere kontakte oss med spørsmål på post(a)kampsport.no. Lykke til!

Rapportering verving

  • Vennligst oppgi navn på klubb
  • Vennligst oppgi ditt navn
  • Vennligst oppgi din e-postadresse. Den vil bli brukt til å kontakte deg ved eventuelle spørsmål angående skjemaet.
  • Max. file size: 128 MB.
    Vennligst last opp rapporteringsskjema her.