Ansatte

Stab

Kim Eilertsen
Generalsekretær

Ansvar for kampsportforbundets ansatte, herunder helhetlig ansvar for daglig drift, økonomistyring, oppfølging fra NIF.

Om Kim: Kim kommer fra Stokmarknes i Vesterålen (Nordland) og startet som generalsekretær i kampsportforbundet 1. januar 2023. Han har tidligere jobbet som rådgiver og leder for oppdragsavdelingen i Antidoping Norge.

Mari Hofsøy Pettersen
Medlemskonsulent

Ansvar for kostnadskontroll, nøkkeltall, fakturering/purring, innkjøp/avtaler, betalingsdelen i medlemssystemet med OCR filer til Nets, klubbopptak, logistikk.

Om Mari: Mari har drevet med kampsport siden 2015 og har konkurrert i MMA og thaiboksing. Hun har tidligere jobbet for Leger uten Grenser sentralt i Oslo. Mari har jobbet i Kampsportforbundet i 4 år, først som vikar på kommunikasjon og i sportsavdelingen, og nå snart 2 år som controller og medlemskonsulent.

Martin Kaasgaard Nielsen
Anleggskonsulent (jobber på oppdragskontrakt for kampidrettsforbundene)

Martin er tilknyttet kampsportforbundet og de 5 andre kampidrettsforbundene (boksing, fekting, judo, bryting og kickboksing) som anleggskonsulent og bistår klubber i forbindelse med større anleggsprosjekter. Dette innebærer blant annet prosjektering og støtte til utarbeidelse av finansieringsmodeller for anlegg. Martin bistår også i klubbenes arbeid opp mot lokale myndigheter i forbindelse med anleggsprosjekter. Går din klubb med tanker om eget anlegg er det bare å ta kontakt med Martin!

Kathrine
Kathrine Strand Hammond
Rådgiver organisasjon og utvikling

Ansvar for oppfølging av styrer, tillitsvalgte og komitéer, samt forefallende arbeid blant resten av administrasjonens funksjoner. Tidligere engasjert i prosjekt Ungt Engasjement og har lang fartstid innen prosjektarbeid i idretten.

Robert Hamara
Arrangementskonsulent

Ansvar for sportsadministrative oppgaver i.f.t. arrangementer og faglige forhold via seksjonene, inkludert dommerutvikling.

Om Robert: Robert er født i Polen, og har blant annet en mastergrad fra Krakow Sports University. Han flyttet til Oslo i 1988, og har siden vært hovedtrener i flere karateklubber i Oslo. Robert er gradert til 8. dan i karate, og har dømt internasjonalt på høyt nivå i flere tiår. Han var én av kun 16 karate-dommere som dømte under OL i Tokyo i 2020(21). I tillegg til karate-lidenskapen har Robert pistolskyting og bikram yoga som sine hobbyer.

Ingvild Sofie Lyng
Informasjons -og arrangementskonsulent (vikariat)

Medansvar for sportsadministrative oppgaver rundt arrangementer og faglige forhold via seksjonene. Medansvarlig for forbundets kommunikasjonsarbeid.

Om Ingvild: Ingvild kommer fra Lillestrøm og har trent taekwondo i siden 2005. Hun har i dag svart belte 4. dan og har tidligere konkurrert i kamp, men er nå trener. Hun har utdanning innen idrett, helse og reiseliv.

Emilie Kristiansen
Parakonsulent (ansatt av bryteforbundet, delt stilling med kampsport, bryting og boksing)

Emilie kommer fra Fagernes i Valdres. Studieårene har hun tilbragt på NTNU med bachelor i samfunns- og idrettsvitenskap, samt et påbygningsår med FAF – fysisk aktivitet og funksjonshemming før hun fullførte sin master-oppgave om parautøvere og prestasjonsfremmende midler ved Norges Idrettshøgskole.

Emilie brenner for at alle skal oppleve idrettsglede med idretten de ønsker og etter sine forutsetninger!

Kim Andersen Gibson
Informasjonskonsulent (i foreldrepermisjon til 25. juli 2023)

Ansvar for sosiale medier, nyhetsbrev og oppfølging av arrangement. Praktisk oppfølging av samarbeidsavtaler samt promotering av landslagenes internasjonale aktiviteter.

Om Kim: Kim er en vaskeekte og stolt Oslo-gutt som er altetende innen idrett, med en forkjærlighet for amerikansk fotball. Tilfeldighetene skulle ha det til at det ble kung fu som ble aktiviteten som barn, en idrett han har holdt seg til siden. Han har vært landslagsutøver i wushu (konkurranse-kung fu) i 4 EM og 5 VM, samt landslagstrener i fem år, men har også medaljer fra NM i karate (WKF) og drevet en taekwondo-klubb (WT). Han er utdannet idrettsfysiolog, men har vært mest aktiv som administrator og promotør for kinesisk kampsport nasjonalt og internasjonalt.

Sport

Dag O. Jacobsen
Sportssjef

Ansvar for sportsavd. med medarbeidere. Ledelse av sportslig virksomhet, landslagsapparat, samarbeid med faginstanser, antidoping og internasjonal representasjon.

Om Dag: Dag er utdannet innen IT og logistikk. Har vært MA-sjef i mange år. Han har lang idrettserfaring som klubbleder, nestleder i idrettsråd, leder av særkretsen, nestleder og seksjonsleder og som dommer. Han har som sportssjef i kampsportforbundet hatt et tett samarbeid med Olympiatoppen siden 1994 når taekwondo ble tatt opp som OL-idrett.

Helle Borgen
Sportskonsulent

Ansvar for koordinering og støtte til toppidrett med internasjonal representasjon. Administrativ støtte/logistikk for taekwondo WTF landslag.

Om Helle: Helle er utdannet innen reiseliv. Hun har jobbet flere år innenfor IT-bransjen før hun ble ansatt i Kampsportforbundet. Helle har gult belte i karate. Hun jobber som sportskonsulent, primært med landslagene i karate og taekwondo.

Raik Tietze
Toppidrettskonsulent

Ansvar for koordinering av talentutvikling/programmer for kontrollert utvikling. Fagansvarlig for innholdet i NKFs trenerløype.

Om Raik: Raik er født og oppvokst i Tyskland, og flyttet til norge i 2002. Han har mastergrad innen idrettsvitenskap fra universitet i Leipzig, med fordypning innen treningslære for toppidrett. Raik har bakgrunn fra ju-jutsu, hvor han har vært både landslagsutøver og landslagstrener. Som utøver har han EM- og World Games-sølv og VM-gull). Raik har trent karate siden han var 12, judo siden han var 18, og taekwondo på universitetet. Han har også trent litt MMA og BJJ de siste årene. Per i dag er han ikke så aktiv som utøver innen kampsport, men har i voksen alder oppdaget en stor interessert i OCR (obstacle course race).

Christian Lopez
Utdanningskonsulent

Ansvar for koordinering av trenerutdanningen (50 %).

Om Christian: Christian har bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse. I tillegg 1 år med friluftsliv fra NIH og 1 år med pedagogikk. Hans idrettsbakgrunn har vært å veksle mellom karate i Sarpsborg karateklubb og fotball fra ganske ung alder. Etter å ha oppnådd svart belte i sen ungdomstid ble alt fokuset rettet mot å trene andre i klubben han har vokst opp i. Hvor han kontinuerlig har vært med på å bygge solide og suksessrike ungdomsgrupper i kumite (WKF). Christian jobbet 4 år som kursholder for utdanningskursene til NKF, før han ble ansatt som utdanningskonsulent oktober 2020. Sammen med jobben i forbundet arbeider han til daglig på Wang Toppidrett Fredrikstad som sportsjef for kampidrettsgruppa, og på Wang Ung som basistrener og idrettsansvarlig for et årskull.

Landslag

Kampsportbundets landslagstrenere jobber på kontrakt og rapporterer til sportssjefen.

Landslag Kampsport
IOC og GAISF-anerkjente idretter
Wayne Otto
Talentutviklingskonsulent
Botond Davoti
Fysisk trener taekwondo-landslag
Juan Antonio Ramos
Landslagstrener olympisk taekwondo
Jose Antonio Rosillo
Assisterende landslagstrener olympisk taekwondo
Sofie R. S. Nielsen
Forbunds/landslagstrener wushu taolu
Ky-Tu Dang
Landslagstrener taekwondo mønster
Kine Solvang
Assisterende landslagstrener taekwondo mønster