Administrasjonen

Stab

Daniel Sønstevold
Organisasjonskonsulent - konstituert midlertidig Generalsekretær

Ansvar for oppfølging og understøttelse av de frivillige valgte organer/styrer med saksbehandling og koordinering, rådgivning m.m.

Mari Hofsøy Pettersen
Medlemskonsulent

Ansvar for kostnadskontroll, nøkkeltall, fakturering/purring, innkjøp/avtaler, betalingsdelen i medlemssystemet med OCR filer til Nets, klubbopptak, logistikk.

Om Mari: Mari har drevet med kampsport siden 2015 og har konkurrert i MMA og thaiboksing. Hun har tidligere jobbet for Leger uten Grenser sentralt i Oslo. Mari har jobbet i Kampsportforbundet i 4 år, først som vikar på kommunikasjon og i sportsavdelingen, og nå snart 2 år som controller og medlemskonsulent.

Martin Kaasgaard Nielsen
Anleggskonsulent (jobber på oppdragskontrakt for kampidrettsforbundene)

Martin er tilknyttet kampsportforbundet og de 5 andre kampidrettsforbundene (boksing, fekting, judo, bryting og kickboksing) som anleggskonsulent og bistår klubber i forbindelse med større anleggsprosjekter. Dette innebærer blant annet prosjektering og støtte til utarbeidelse av finansieringsmodeller for anlegg. Martin bistår også i klubbenes arbeid opp mot lokale myndigheter i forbindelse med anleggsprosjekter. Går din klubb med tanker om eget anlegg er det bare å ta kontakt med Martin!

Sport

Dag O. Jacobsen
Sportssjef

Ansvar for sportsavd. med medarbeidere. Ledelse av sportslig virksomhet, landslagsapparat, samarbeid med faginstanser, antidoping og internasjonal representasjon.

Om Dag: Dag er utdannet innen IT og logistikk. Har vært MA-sjef i mange år. Han har lang idrettserfaring som klubbleder, nestleder i idrettsråd, leder av særkretsen, nestleder og seksjonsleder og som dommer. Han har som sportssjef i kampsportforbundet hatt et tett samarbeid med Olympiatoppen siden 1994 når taekwondo ble tatt opp som OL-idrett.

Helle Borgen
Sportskonsulent

Ansvar for koordinering og støtte til toppidrett med internasjonal representasjon. Administrativ støtte/logistikk for taekwondo WTF landslag.

Om Helle: Helle er utdannet innen reiseliv. Hun har jobbet flere år innenfor IT-bransjen før hun ble ansatt i Kampsportforbundet. Helle har gult belte i karate. Hun jobber som sportskonsulent, primært med landslagene i karate og taekwondo.

Raik Tietze
Toppidrettskonsulent (Prosjektleder karate)

Ansvar for koordinering av talentutvikling/programmer for kontrollert utvikling. Prosjektledelse for karate til 2020. Fagansvarlig for innholdet i NKFs trenerløype.

Om Raik: Raik er født og oppvokst i Tyskland, og flyttet til norge i 2002. Han har mastergrad innen idrettsvitenskap fra universitet i Leipzig, med fordypning innen treningslære for toppidrett. Raik har bakgrunn fra ju-jutsu, hvor han har vært både landslagsutøver og landslagstrener. Som utøver har han EM- og World Games-sølv og VM-gull). Raik har trent karate siden han var 12, judo siden han var 18, og taekwondo på universitetet. Han har også trent litt MMA og BJJ de siste årene. Per i dag er han ikke så aktiv som utøver innen kampsport, men har i voksen alder oppdaget en stor interessert i OCR (obstacle course race).

Andreas Suoranta
Talentutviklingskonsulent

Ansvar for talentutvikling.

Om Andreas: Andreas er født i Sør-Korea oppvokst i Tomrefjord, Vestnes. Han har drevet med karate siden 7-årsalderen. Han har også konkurrert på landslagsnivå i sine glansdager (disse er nå definitivt forbi!). Andreas jobber på WANG Toppidrett og WANG UNG i tillegg til jobben som talentutviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund. Det å jobbe med unge, sultne utøvere er noe Andreas virkelig brenner for!

Christian Lopez
Utdanningskonsulent

Ansvar for koordinering av trenerutdanningen (50 %).

Om Christian: Christian har bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse. I tillegg 1 år med friluftsliv fra NIH og 1 år med pedagogikk. Hans idrettsbakgrunn har vært å veksle mellom karate i Sarpsborg karateklubb og fotball fra ganske ung alder. Etter å ha oppnådd svart belte i sen ungdomstid ble alt fokuset rettet mot å trene andre i klubben han har vokst opp i. Hvor han kontinuerlig har vært med på å bygge solide og suksessrike ungdomsgrupper i kumite (WKF). Christian jobbet 4 år som kursholder for utdanningskursene til NKF, før han ble ansatt som utdanningskonsulent oktober 2020. Sammen med jobben i forbundet arbeider han til daglig på Wang Toppidrett Fredrikstad som sportsjef for kampidrettsgruppa, og på Wang Ung som basistrener og idrettsansvarlig for et årskull.

Arrangement

Vegard Henriksen
Arrangementssjef

Ansvar for arrangementsavd. (arrangement & utdanning) med medarbeidere. Ledelse av og tilrettelegging/støtte for frivilligheten ved aktivitetssystemer og kompetanseutvikling.

Om Vegard: Vegard er utdannet fysioterapeut, men har jobbet administrativt med idrett siden 2013. Har lang erfaring med store arrangementer som Holmenkollstafetten, Oslo Maraton og Bislett Games. Han har også tatt videreutdanning innen organisasjon og ledelse i idretten. Vegard har tidligere vært friidrettsutøver og har også sittet i tillitsverv, vært trener og frivillig i idretten.

Robert Hamara
Arrangementskonsulent

Ansvar for sportsadministrative oppgaver i.f.t. arrangementer og faglige forhold via seksjonene.

Om Robert: Robert er født i Polen, og har blant annet en mastergrad fra Krakow Sports University. Han flyttet til Oslo i 1988, og har siden vært ansatt som hovedtrener i flere karateklubber i Oslo. Robert er gradert til 7. dan i karate, og har dømt internasjonalt på høyt nivå i flere tiår. Han var en av kun 16 karate-dommere som dømte under OL i Tokyo i 2021. Han er også medlem av dommerkomiteen i det internasjonale karateforbundet. I tillegg til karate-lidenskapen har Robert pistolskyting og bikram yoga som sine hobbyer.

Kristiane Utheim Brown
Utviklingskonsulent

Ansvar for koordinering av helhetlig utdanningsvirksomhet (leder-/trener-, klubb-, arrangements-/dommer- og anleggsutvikling), paraidrett og integrering.

Kathrine Strand Hammond
Prosjektleder Ungt Engasjement

Ansvar for prosjektet Ungt Engasjement (20 %).

Ingrid Botslangen Frantzen
Utviklingskonsulent (vikar)

Ansvar for koordinering av helhetlig utdanningsvirksomhet (leder-/trener-, klubb-, arrangements-/dommer- og anleggsutvikling), paraidrett og integrering. Vikariat for Kristiane Utheim Brown.

Om Ingrid: Ingrid er ei friluftsjente fra vakre Molde. De organiserte idrettene hun har drevet mest med er padling og klatring, men hun liker også å løpe i skogen, sykle og gå i fjellet. Ingrid er utdannet instruktør i padling og klatring, og er opptatt av å legge til rette for opplevelser av mestring og glede. Jeg har fulgt Molde kajakklubbs utvikling de siste 15 årene og dette har gjort meg interessert i politikk og organisasjonsarbeid. Ingrid jobber nå med en masteroppgave om ung medbestemmelse i norsk idrett.  Hun har hatt tillitsverv i klubb og særforbund i idretten, samt lokalt og nasjonalt i DNT Ung.

Kim Andersen Gibson
Informasjons- og arrangementskonsulent

Ansvar for sosiale medier, nyhetsbrev og oppfølging av arrangement. Praktisk oppfølging av samarbeidsavtaler.

Om Kim: Kim er en vaskeekte og stolt Oslo-gutt som er altetende innen idrett, med en forkjærlighet for amerikansk fotball. Tilfeldighetene skulle ha det til at det ble kung fu som ble aktiviteten som barn, en idrett han har holdt seg til siden. Han har vært landslagsutøver i wushu (konkurranse-kung fu) i 4 EM og 5 VM, samt landslagstrener i fem år, men har også medaljer fra NM i karate (WKF) og drevet en taekwondo-klubb (WT). Han er utdannet idrettsfysiolog, men har vært mest aktiv som administrator og promotør for kinesisk kampsport nasjonalt og internasjonalt.