Administrasjonen

Stab

Trond A. Søvik
Generalsekretær

Ansvar for forbundets daglige virksomhet, herunder økonomiforvaltning, organisasjonsutvikling, kontor/ personalledelse, representasjon, m.m., og følge de til enhver tid gjeldende vedtak og instrukser.

Om Trond: Trond er en bergenser som har blitt værflyktning og landet på andre siden av fjellet. Sportslig har han bakgrunn fra flere kampsporter men med jujutsu og selvforsvar som spesialfelt og har derfor blitt brukt som selvforsvarsinstruktør både i og utenfor forbundet, bl.a. for VG. I hans «forrige liv» var han markedssjef innen fagblad/avis for fiskeri og oppdrettsnæringen. Han har også hatt flere tillitsverv på alle nivåer i forbundet før han tiltrådte som GS.

Mari Hofsøy Pettersen
Controller / økonomisekretær

Ansvar for kostnadskontroll, nøkkeltall, fakturering/purring, innkjøp/avtaler, betalingsdelen i medlemssystemet med OCR filer til Nets, klubbopptak, logistikk.

Om Mari: Mari har drevet med kampsport siden 2015 og har konkurrert i MMA og thaiboksing. Hun har tidligere jobbet for Leger uten Grenser sentralt i Oslo. Mari har jobbet i Kampsportforbundet i 4 år, først som vikar på kommunikasjon og i sportsavdelingen, og nå snart 2 år som controller og medlemskonsulent.

Daniel Sønstevold
Organisasjonskonsulent

Ansvar for oppfølging og understøttelse av de frivillige valgte organer/styrer med saksbehandling og koordinering, rådgivning m.m.

Sport

Dag O. Jacobsen
Sportssjef

Ansvar for sportsavd. med medarbeidere. Ledelse av sportslig virksomhet og markedsarbeid, landslagsapparat, samarbeid med faginstanser, antidoping og internasjonal representasjon.

Om Dag: Dag er utdannet innen IT og logistikk. Har vært MA-sjef i mange år. Han har lang idrettserfaring som klubbleder, nestleder i idrettsråd, leder av særkretsen, nestleder og seksjonsleder og som dommer. Han har som sportssjef i kampsportforbundet hatt et tett samarbeid med Olympiatoppen siden 1994 når taekwondo ble tatt opp som OL-idrett.

Helle Borgen
Sportskonsulent

Ansvar for koordinering og støtte til toppidrett med internasjonal representasjon og markedsarbeid. Administrativ støtte/logistikk for taekwondo WTF landslag.

Om Helle: Helle er utdannet innen reiseliv. Hun har jobbet flere år innenfor IT-bransjen før hun ble ansatt i Kampsportforbundet. Helle har gult belte i karate. Hun jobber som sportskonsulent, primært med landslagene i karate og taekwondo.

Raik Tietze
Toppidrettskonsulent (Prosjektleder karate)

Ansvar for koordinering av talentutvikling/programmer for kontrollert utvikling. Prosjektledelse for karate til 2020. Fagansvarlig for innholdet i NKFs trenerløype.

Om Raik: Raik er født og oppvokst i Tyskland, og flyttet til norge i 2002. Han har mastergrad innen idrettsvitenskap fra universitet i Leipzig, med fordypning innen treningslære for toppidrett. Raik har bakgrunn fra ju-jutsu, hvor han har vært både landslagsutøver og landslagstrener. Som utøver har han EM- og World Games-sølv og VM-gull). Raik har trent karate siden han var 12, judo siden han var 18, og taekwondo på universitetet. Han har også trent litt MMA og BJJ de siste årene. Per i dag er han ikke så aktiv som utøver innen kampsport, men har i voksen alder oppdaget en stor interessert i OCR (obstacle course race).

Andreas Suoranta
Talentutviklingskonsulent

Ansvar for talentutvikling.

Om Andreas: Andreas er født i Sør-Korea oppvokst i Tomrefjord, Vestnes. Han har drevet med karate siden 7-årsalderen, og har konkurrert på landslagsnivå i glansdagene (som nå definitivt er borte). Andreas jobber på WANG Toppidrett og WANG UNG i tillegg til jobben som talentutviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund. Det å jobbe med unge, sultne utøvere er noe Andreas virkelig brenner for!

Christian Lopez
Utdanningskonsulent

Ansvar for koordinering av trenerutdanningen (50 %).

Om Christian: Christian har bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse. I tillegg 1 år med friluftsliv fra NIH og 1 år med pedagogikk. Hans idrettsbakgrunn har vært å veksle mellom karate i Sarpsborg karateklubb og fotball fra ganske ung alder. Etter å ha oppnådd svart belte i sen ungdomstid ble alt fokuset rettet mot å trene andre i klubben han har vokst opp i. Hvor han kontinuerlig har vært med på å bygge solide og suksessrike ungdomsgrupper i kumite (WKF). Christian jobbet 4 år som kursholder for utdanningskursene til NKF, før han ble ansatt som utdanningskonsulent oktober 2020. Sammen med jobben i forbundet arbeider han til daglig på Wang Toppidrett Fredrikstad som sportsjef for kampidrettsgruppa, og på Wang Ung som basistrener og idrettsansvarlig for et årskull.

Arrangement

Vegard Henriksen
Arrangementssjef

Ansvar for arrangementsavd. (arrangement & utdanning) med medarbeidere. Ledelse av og tilrettelegging/støtte for frivilligheten ved aktivitetssystemer og kompetanseutvikling.

Om Vegard: Vegard er utdannet fysioterapeut, men har jobbet administrativt med idrett siden 2013. Har lang erfaring med store arrangementer som Holmenkollstafetten, Oslo Maraton og Bislett Games. Han har også tatt videreutdanning innen organisasjon og ledelse i idretten. Vegard har tidligere vært friidrettsutøver og har også sittet i tillitsverv, vært trener og frivillig i idretten.

Robert Hamara
Arrangementskonsulent

Ansvar for sportsadministrative oppgaver i.f.t. arrangementer og faglige forhold via seksjonene.

Om Robert: Robert er født i Polen, og har blant annet en mastergrad fra Krakow Sports University. Han flyttet til Oslo i 1988, og har siden vært ansatt som hovedtrener i flere karateklubber i Oslo. Robert er gradert til 7. dan i karate, og har dømt internasjonalt på høyt nivå i flere tiår. Han var en av kun 16 karate-dommere som dømte under OL i Tokyo i 2021. Han er også medlem av dommerkomiteen i det internasjonale karateforbundet. I tillegg til karate-lidenskapen har Robert pistolskyting og bikram yoga som sine hobbyer.

Kristiane Utheim Brown
Utviklingskonsulent - permisjon frem til vår 2022

Ansvar for koordinering av helhetlig utdanningsvirksomhet (leder-/trener-, klubb-, arrangements-/dommer- og anleggsutvikling), paraidrett og integrering.

Kathrine Strand Hammond
Prosjektleder Ungt Engasjement

Ansvar for prosjektet Ungt Engasjement (20 %).

Ingrid Botslangen Frantzen
Utviklingskonsulent (vikar)

Ansvar for koordinering av helhetlig utdanningsvirksomhet (leder-/trener-, klubb-, arrangements-/dommer- og anleggsutvikling), paraidrett og integrering. Vikariat for Kristiane Utheim Brown.

Om Ingrid: Ingrid er ei friluftsjente fra vakre Molde. De organiserte idrettene hun har drevet mest med er padling og klatring, men hun liker også å løpe i skogen, sykle og gå i fjellet. Ingrid er utdannet instruktør i padling og klatring, og er opptatt av å legge til rette for opplevelser av mestring og glede. Jeg har fulgt Molde kajakklubbs utvikling de siste 15 årene og dette har gjort meg interessert i politikk og organisasjonsarbeid. Ingrid jobber nå med en masteroppgave om ung medbestemmelse i norsk idrett.  Hun har hatt tillitsverv i klubb og særforbund i idretten, samt lokalt og nasjonalt i DNT Ung.

Kommunikasjon

Anne Hofmo Bjølgerud
Kommunikasjonssjef

Ansvar for informasjonsarbeid, inklusive nettsider, pressemeldinger og informasjonsflyt i forbindelse med arrangement.

Om Anne: Anne har en mastergrad i engelsk litteratur fra Universitetet i Oslo, med et lengre studieopphold ved Universitetet i Wales. Hun har jobbet med kommunikasjon for utenrikstasjoner og private bedrifter i både England og USA, og har også erfaring som medieansvarlig fra organisasjonssektoren her i Norge. Anne har i oppveksten vært aktiv innen håndball og ridning, og tok også utdanning som personlig trener ved NIH i 2017.

Kim Andersen Gibson
Informasjons- og arrangementskonsulent

Ansvar for sosiale medier, nyhetsbrev og oppfølging av arrangement.

Om Kim: Kim er en vaskeekte og stolt Oslo-gutt som er altetende innen idrett, med en forkjærlighet for amerikansk fotball. Tilfeldighetene skulle ha det til at det ble kung fu som ble aktiviteten som barn, en idrett han har holdt seg til siden. Han har vært landslagsutøver i wushu (konkurranse-kung fu) i 4 EM og 5 VM, samt landslagstrener i fem år, men har også medaljer fra NM i karate (WKF) og drevet en taekwondo-klubb (WT). Han er utdannet idrettsfysiolog, men har vært mest aktiv som administrator og promotør for kinesisk kampsport nasjonalt og internasjonalt.