Salgsstart på billetter til Sommer-OL i Paris 2024

Publisert 14.03.2023

Den 15. mars åpnes salgsrunde 2 for kjøp av billetter til Sommer-OL i Paris 2024. 

I den første salgsrunden ble det solgt 3,25 millioner billetter. I andre runde, vil det være mulig å kjøpe enkeltbilletter til alle konkurransene, inkludert finalene og åpnings- og avslutningsseremoniene.

For å kjøpe billetter i denne runden, må man først registrere seg for trekningen. Registreringsperioden varer fra 15. mars til 20. april, og det forventes at et stort antall mennesker vil ønske å delta. På grunn av dette, er det viktig å være tidlig ute og registrere seg så snart som mulig.

I første salgsrunde ble billettene til BMX freestyle og sportsklatring utsolgt allerede den første dagen. Dette viser at det er stor interesse for OL-billetter, og det kan være lurt å være raskt ute for å sikre seg billetter til ønskede arrangementer.

Taekwondo vil bli avholdt de fire siste dagene av OL, fra 7. til 10. august.

Konkurransedagen vil bli delt inn i tre konkurransedeler, og man må ha tre separate billetter for å delta på alle tre delene. I tillegg må man være i hallen hele dagen.

De innledende rundene blir avholdt fra klokken 09:00 til 12:30, mellomrundene fra klokken 14:30 til 17:30, og finalene fra klokken 19:30 til 23:00.

Registrering foregår her.