KARATE FULLKONTAKT – REGIONAL TRENINGSSAMLING – BRYNE

25. - 26. november 2022 25-11-2022 26-11-2022 Europe/Oslo KARATE FULLKONTAKT – REGIONAL TRENINGSSAMLING – BRYNE Bryne Skule, Ola Barkveds veg 16, 4340 Bryne Norges Kampsportforbund karate-fullkontakt-regional-treningssamling-bryne
Bryne Skule, Ola Barkveds veg 16, 4340 Bryne

Informasjon

Regional treningssamling – Fullkontakt - Region Vest 25-26 november - Oppdatering!

Det vises til tidligere nyhetsmelding her i dette forumet (12. september) om regionsatsingen. Da er første samling spikret, og vi inviterer til samling i Region Vest på:

Bryne Skule Ola Barkveds veg 16 4340 Bryne

Den 25 og 26 november.

Samlingen er gratis og åpen for alle, men primært inviterer vi utøvere fra klubber i regionen. Arrangørene kan imidlertid melde at det er god plass, slik at dersom utøvere fra andre deler av landet ønsker å ta turen, så er de hjertelig velkomne. Overnatting kan bestilles på Bryne Hotell, eller på et annet hotell i nærheten, dersom dette ikke har plass.

Samlingen vil bli ledet av Sensei Johnny Reiestad og Sensei Roy Svendsen, og de har fått med seg et skikkelig team med hjelpeinstruktører; Sensei Bjørn Erik Orstad, Sensei Jeanette Orstad, Senpai Eivind Nerland, Senpai Thomas Aamodt og Sensei Therese Netland Nørstebrød. Dette er aktive utøvere på høyt internasjonalt nivå og gode forbilder som utvilsomt vil bidra til å heve nivået ytterligere. 

Samlingen er åpen for utøvere fra 13 år og oppover som ønsker å satse, men også for de som er godt i gang med en konkurransekarriere.

Tidsskjema (foreløpig) er:

  • Fredag 25 november kl.18 – 20
  • Lørdag 26 november kl. 09 - 11
  • Lørdag 26 november kl. 13 - 16 (med en 30 minutters pause innlagt)

Treningen vil bli tilpasset nivået på utøverne som kommer. Dersom det blir stor spredning i alder og erfaring, vil vi vurdere å kontakte klubbene og invitere flere utøvere slik at alle får en treningspartner, og det kan bli aktuelt med hjelpeinstruktører. Derfor må vi be om at utøverne fra den enkelte klubb melder seg på forhånd.

Påmelding

Utvidet fristen for påmelding mandag 21. november. Påmelding skjer på vanlig måte gjennom Sportdata.

Dersom dere har spørsmål om opplegget eller samlingen for øvrig, er dere velkommen til å kontakte: Johnny Reiestad eller Roy Svendsen, eller legge inn en kommentar her under innlegget.

 

Kart