AVLYST: Karate Fullkontakt – E-Kata Norgescup 3/2022 – AVLYST

17. september 2022 17-09-2022 17-09-2022 Europe/Oslo Karate Fullkontakt – E-Kata Norgescup 3/2022 – AVLYST Online Norges Kampsportforbund karate-fullkontakt-e-kata-norgescup-3-2022-avlyst
Online

Informasjon

Påmeldingen til nytt e-kata stevne 17 september er nå åpnet!

E-kata ble etablert som en egen konkurranseform under pandemien, og Fullkontaktkomiteen arrangerte Norgescup med 4 stevner i 2021, hvor sammenlagtvinnerne fikk utdelt sine trofeer under NM i Bergen nå i vår. Tilbudet var populært, og det var god deltakelse på disse stevnene. «Tilbakemeldingene fra både trenere og utøvere var at dette gav en fin måte å trene og perfeksjonere sine kataer på,- og at utøverne også fikk kjenne på hvordan det er å prestere under press,- selv om filmingen av kataene skjedde i kjente omgivelser uten eksternt publikum til stede. Også dommerne så en klar utvikling og nivåheving hos de utøverne som deltok på flere stevner.

«Dette er det tredje stevnet av fire vi har planlagt i år», sier leder for Fullkontakt grenkomite, Torbjørn Amundsen. «De to stevnene vi arrangerte i vår ble avlyst på grunn av manglende deltakelse. Enkelte klubber har sluttet opp og meldt på mange utøvere hver gang, men vi er nok avhengig av at flere klubber viser interesse dersom tilbudet skal opprettholdes. Dersom vi får for få deltakere til også dette stevnet, vil vi nok legge e-kata til siden inntil videre», sier Amundsen. «Jeg håper imidlertid at klubbene og utøverne ser at selv om ikke e-kata kan erstatte et fysisk stevne, kan det være et godt, enkelt og rimelig alternativ for utøvere som ønsker å satse på kata; enten som konkurranseutøver, eller rett og slett som et ledd i egne graderingsforberedelser. Derfor går oppfordringen ut til alle; meld dere på!»

Kart