World Taekwondo Europe inviterer til utdanningsfestival

Publisert 11.06.2019
Redigert 13.06.2019

World Taekwondo Europe ønsker å gi alle trenere, utøvere og dommere mulighet for utdanning og videreutvikling, og inviterer derfor til WTE Education Festival Camp i august. Det er første gang WTE Education Festival Camp skal arrangeres.

WTE Education Festival Camp vil avholdes 1.-3. august i Trelleborg i Sverige. – Målsettingen er å utdanne og oppdatere dommere, trenere og utøveres evner og kunnskap, gjennom en serie av forelesninger, skriver World Taekwondo Europe på sine nettsider.

Fokus på nettverk

I tillegg til å spre kunnskap presiserer også World Taekwondo Europe at de med dette arrangementet ønsker å styrke nettverket for alle innen taekwondo.

Alle foredrag på arrangementet vil bli holdt av anerkjente personer fra taekwondo-miljøet, eller fagpersoner fra idrettsverden. Det vil også være mulig å få fornyet sin coach-lisens på arrangementet.

– Det er veldig bra med internasjonalt samarbeid, og vi tror dette arrangementet vil bidra til kunnskap og utvikling, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Alt av informasjon frem mot arrangementet, inkludert det fulle programmet, finner du på World Taekwondo Europes nettsider.