Flotte resultater i nordisk mesterskap for klubber

Publisert 22.01.2018

Denne helgen ble nordisk mesterskap arrangert i Vantaa, Finland. Nær 80 norske deltakere var med, og den norske troppen satte sitt preg på mesterskapet. Totalt fikk Norge hele 12 gullmedaljer.

– Mange utøvere imponerte, og en av dem var unge Kristian Storsul Borgen (14), som var meget sterk i alle sine kamper, og tok gull i klassen junior -48 kg. Borgen vant første kamp 22-2, neste kamp 25-2 og finalen hele 24-2. Rehman Mohal, som ikke får lov til å konkurrere i Norge grunnet alder, vant sølv i sin klasse, noe som også er en meget sterk prestasjon sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Bra start på året

Mohammed Elhatri (t.h.) var fornøyd med innledningen på året. Det samme var lagkamerat Botond Davoti fra Tøyen Taekwondo Klubb (t.v.), som tok gull i klassen senior -80 kg. Foto: privat.

En annen utøver som hadde en fin start på året i Finland var tidligere utøver på fulltidslandslaget Mohammed Elhatri, som var seedet direkte til finale i sin klasse (senior -87 kg), hvor han vant 14-10 over Sverige. – Jeg følte at dette var en bra start på året, og ser frem til neste turnering, som trolig blir Dutch Open, sier Elhatri.

I mønster ble Se Buorn Tran fra Chonkwon Vestli Taekwondo Klubb nordisk mester, mens Sander Skår fra Hamar Taekwondo Klubb og Erik Erik Heumronningen fra Hwa Rang Team Drammen tok bronse. Hwa Rang Team Drammen vant også to bronse i lagkonkurranser.

Vi gratulerer alle deltakere med flott innsats – alle resultater fra stevnet finner du her.