Ny coach- og dommer-app

Publisert 15.11.2017
Redigert 16.11.2017

Taekwondo-seksjonen har nå fått laget en ny app for WT-taekwondo. Denne skal brukes av coacher og dommere for å tildele og holde oversikt over coach og dommer-lisenser. Appen finnes nå både på Google Play og iTunes Store, under navnet «Taekwondo Norge».

For å ta appen i bruk laster du den og oppretter en personlig bruker. Fyll inn profilen, og last gjerne opp et profilbilde. Vi gjør oppmerksom på at coacher må ha profilbile, for å ha gyldig coach-lisens.

Husk å laste ned før NM

Husk å laste ned appen og sette opp din profil før NM.

Appen vil fortløpende oppdatere brukerne med coach-lisenser. Dette har prioritet frem til NM på lørdag. Vi oppfordrer derfor alle coacher som skal coache på NM nå på lørdag til å laste ned appen på sin mobil i forkant av arrangementet.

Til NM tar dere med coach-kortet dere har, samt mobil. På NM vil dere deretter få byttet coach-kortet inn i et gull-kort, til bruk på NM, og coach-lisensen vil deretter bli lagt inn i appen fortløpende.

Som vanlig vil det kontrolleres at alle har påkrevd coach-lisens, ved at coachene må ha et gull-kort på NM.

NB! Vi presiserer at årets gull-kort vil få et eget merke, som kun gjelder for dette NM. Om noen har tatt med gull-kortet fra NM i 2016 gjelder derfor dette ikke i år.