Endring av partnerklubbsystemet i taekwondo WTF

Publisert 07.03.2016
Redigert 18.03.2016

Til tross for at vi har tro på partnerklubbsystemet og anser det som et positivt prosjekt, har vi etter en evaluering sett at flere klubber har følt seg tvunget til å bli partnerklubb uten nødvendigvis støtte oppom landslagets filosofi. Vi har i tillegg sett at utøvere utenfor partnerklubbsystemet ikke har hatt mulighet til å være med grunnet klubbens valg om å stå utenfor. Kampsportforbundet og landslagsledelsen har sett viktigheten av at trenere og utøvere selv ønsker å engasjere seg og ikke fordi de «må». Vi har derfor sett på Partnerklubbene som et område der vi gjør justeringer og dermed styrke engasjement (relasjoner), utvikling og deltagelse mellom klubber, broprosjekt og landslag.

Hovedgrunner:

  1. Valgmulighet for engasjement og samarbeid mellom klubber og landslagssystemet. Vi åpner for utøvere som før har stått utenfor partnerklubbsystemet.
  2. Effektiv bruk av landslagets coacher og støtteapparat.
  3. Bidrag til utvikling av utøvere og økt deltagelse i konkurranser i Norge. Fremtidige NC og NM vil derfor bli en del av uttak til potensielle EM og VM.

Se vedlagte dokument for hvilke endringer og tiltak som blir gjort, samt uttakskriterier for kadett EM og junior VM 2016.

 

Relaterte linker

Endring av partnerklubbsystemet i taekwondo WTF_Oppdatert