Privat

Norges Kampsportforbund samarbeider med Tryg Forsikring, et av Nordens ledende forsikringsselskaper og kjent for trygghetstiltak som bl.a. Tryg livbøyen.

Som medlem eller foresatt til medlem i Kampsportforbundet får du dermed fordelsrabatter hos Tryg.

– Felles for Tryg og Kampsportforbundet er at vi sikrer trygghet. Takket være samarbeidet tilbyr vi enkeltmedlemmer/foresatte og klubber utvidet forsikringstilbud via Tryg. Vi kaller det Tryg Kampsport, sier generalsekretær Trond Søvik i Norges Kampsportforbund.

– Vi er veldig glade for samarbeidet som vi har med Kampsportforbundet, sier leder for Partneravtaler i Tryg, Vibeke Schelderup Osvold – Vi skal gjøre vårt ytterste for at forbundet og medlemmene blir fornøyde med samarbeidet.

Dette er innholdet i avtalen

  • Inntil 25 % rabatt på alle private forsikringer
  • Ekstra gode fordeler gjennom fordelsprogrammet Tryg Pluss

Med gyldig og betalt medlemskap i Kampsportforbundet, får medlemmer/foresatte 5 prosent medlemsrabatt på forsikringer. Rabatten gjelder fra første kjøpte forsikring. Velger man å samle tre eller flere forsikringer gis det ytterligere 10, 15 eller 20 prosent rabatt, avhengig av hvor mange forsikringer som samles. Tryg gir i tillegg 10 prosent rabatt på forsikringer som kjøpes via tryg.no. Denne rabatten gjelder for første forsikringsåret.

Fordelsprogram

Det skal være trygt og enkelt å være kunde hos TrygForsikring. Derfor gir TrygForsikring deg en rekke andre fordeler når du samler forsikringene dine hos dem.

Blant annet kan du få tilgang til TrygBolighjelp, TrygOmsorg og TrygID. Du kan lese mer om disse her:

PS! Ved å kjøpe dine private forsikringer i Tryg støtter du også Kampsportforbundet og en del av premien går tilbake til klubbene i form av stipender medlemmene kan søke på.

Få en gjennomgang av forsikringene dine

NKF og TrygForsikring anbefaler alle å ta en jevnlig gjennomgang av sine forsikringer. Mye skjer i løpet av ett år eller to, og det er selvsagt store konsekvenser ved å mangle forsikring. Dette kan lett unngås med å ta en gjennomgang av dine forsikringer, og en prat med TrygForsikring. Tryg Forsikring kan kontaktes på prioritert nummer 55 17 26 69.

Ekstra behandlingsforsikring for konkurranseutøvere

Alle konkurranseutøvere kan også kjøpe sin egen behandlingsforsikring (som tillegg til den generelle medlemsforsikringen) direkte hos Tryg Forsikring. Pris er avhengig av alder, antall forsikringer etc – ta kontakt med Tryg for tilbud. Forsikringen er en utvidelse av den generelle medlemsforsikringen og kan gi rett til erstatning for utgifter til medisinsk nødvendig behandling ved skader og sykdom i Norden ved private klinikker/sykehus som selskapet har inngått avtale med. Alle utgifter skal være forhåndsgodkjent av Tryg. Alt av dialog og henvendelser vedrørende behandlingsforsikringen tas direkte med Tryg.

***

Du kan lese mer om avtalen mellom Tryg og Norges Kampsportforbund her.