Fullkontakt e-stevne: Husk påmelding til Norgescup 3!

Publisert 06.09.2021
Redigert 03.09.2021

Fullkontakt-komiteen i karate-seksjonen har gjennomført to Norgescup-stevner tidligere i år. Begge stevnene ble gjennomført som e-stevner. Nå inviterer fullkontakt-komiteen til Norgescup 3 – konkurransen avholdes 18. september. Påmeldingsfrist er 13. september.

Fullstendig invitasjon til Norgescup 3 finner du her.

Vi håper alle fullkontakt-entusiaster har hatt en fin sommer, og at aktivitetsnivået nå er på vei opp! Fullkontaktkomiteen er i full gang med å forsøke å finne ut hvordan vi kan bidra til aktiviteter og arrangementer utover høsten. Norgescup 3 er det første aktuelle arrangementet – oppslutningen om de to første har vært bra, så vi håper dere stiller med mange utøvere også denne gangen, sier Torbjørn Amundsen, leder av fullkontaktkomiteen.

Arrangert på én dag

Norgescup 1 ble arrangert over én dag, noe som viste seg å fungere fint.

– I forbindelse med Norgescup 1 ble dagens e-stevne kode gjort tilgjengelig i Sportdata fra morgenen av. Deretter fikk utøverne tid frem til klokken 12 på å spille inn det antall kataer man maksimalt kunne komme til å gå, dersom man gikk hele veien til finale eller bronsefinale. Dermed fikk utøverne en ganske konsentrert økt på morgenen, og så var de ferdige med sitt. Dommerne satt sammen på Teams, hvor de så kamp for kamp sammen, og deretter stemte frem vinneren. – Dette blir modellen også ved de kommende NC-stevnene, forteller Torbjørn Amundsen, grenkomiteens leder.

Ekstra motivasjon

– Vi er glade for at også fullkontakt-komiteen ønsker å satse på e-stevner gjennom 2021, og håper dette blir et populært tilbud for utøvere landet over. Vi vet at utøvere også savner fysiske stevner, men håper allikevel klubber og utøvere vil støtte oppunder dette initiativet, som ekstra motivasjon i treningshverdagen, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.