Meld deg på til februarsamlingen 2017

Publisert 06.12.2016
Redigert 02.02.2017

Ny gratis instruktørsamling for jujutsuseksjonen

For fjerde år på rad holder jujutsuseksjonen samling i februar med gratis reise, mat, overnatting og ikke minst innhold! Samlingen holdes fredag 3. til lørdag 4. februar på Comfort Hotel RunWay ved Gardermoen. Som før dekker seksjonen alt dette for inntil to instruktører per klubb forutsatt påmelding innen nyttår. Påmelding etter 31.12.2016 er gratis for én instruktør per klubb. Siste frist for påmelding er onsdag 18. januar.

Timeplan

Det er mulig det blir små avvik på timeplanen for å få koordinert med restauranten på hotellet. Begge dager avsluttes med felles måltid på hotellet.

Fredag kl. 18-21

Lørdag kl. 9-12

KRAV MAGA Norge stiller med innholdet

Instruktørseminaret i 2017 leveres av KRAV MAGA Norge med deres instruktører. Seminaret passer for alle som er interessert i selvforsvar. Det kommer til å kjøres en enkel innføring i Krav Maga for de som ikke kjenner til systemet fra før. Ellers vil innholdet fokusere på problemstillinger i forbindelse med konflikthåndtering. Det vil ikke bli lagt vekt på krevende fysisk trening, men at deltakerne får muligheten til å samles og kan diskutere temaene som presenteres.

Det handler om å ta vare på deg og dine

Krav Maga Norge er ikke først og fremst opptatt av å lære folk å slåss. Det viktigste å kunne ta med seg er en tryggere hverdag og ferdsel i et voldsutsatt samfunn. Fokuset ligger i at man skal leve og reise helskinnet sammen med menneskene rundt seg. Det skjer ved å kunne oppdage, unngå, og om nødvendig avverge truende situasjoner som måtte oppstå. Det optimale er å unngå de farlige situasjonene. Ved å opptre klokt, unngå å provosere, og deeskalere små situasjoner og konflikter som gjerne oppstår i hverdagen – på byen, på gata.

Dialog fremfor konflikt

Når det allikevel utvikler seg en truende situasjon, er ditt fremste mål å dempe den gjennom dialog og moden, gjennomtenkt opptreden. Svært ofte kan potensielt farlige situasjoner roes ned gjennom riktig adferd. Krav Maga Norge legger vekt på å være rolig, klar, tydelig og rimelig.

Riktig adferd kan ofte være så enkelt som å stikke av, og er ikke «feigt», men er tvert imot ofte det smarteste du kan gjøre.

Hvordan melde seg på?

Påmeldingen skjer gjennom skjemaet nedenfor på siden. Dersom flere fra klubben melder seg på og overskrider antallet som går gratis på seksjonens regning tar administrasjonen kontakt med klubben og finner ut hvem som eventuelt skal avbestilles eller dekke kostnaden på annen måte. Måltider og overnatting for de som dekker utgiftene selv koster kr. 1525. En dagpakke med mat koster kr. 569. Middag kr. 365 og lunsj kr. 295. Ved andre spørsmål, ta kontakt med administrasjonen ved post@kampsport.no.

Beklager, det er fullbooket. Dette er et fast årlig arrangement, så følg med i desember 2017 for ny invitasjon.