Ungdomstinget avlyses

Publisert 18.01.2020
Redigert 12.03.2020

Grunnet koronautbruddet er det planlagte ungdomstinget 21.-22. mars avlyst. Alle berørte blir kontaktet på mail. Forbundet har et ønske om å gjennomføre helgen på et senere tidspunkt, og vil komme tilbake med mer informasjon.

______________________________________

Norges Kampsportforbund inviterer med dette alle ungdommer mellom 15 og 25 år til kampsportforbundets første ungdomsting på Gardermoen 21.-22. mars 2020.

Ungdomskomitéen har eksistert siden høsten 2018, og har vedtatt å følge forbundet sine valgår. Dette gjør at vi nå inviterer til en fagdag med påfølgende tingforhandlinger for ungdomskomitéen.

Arrangementet blir gjennomført på Quality Airport Hotell Gardermoen 21.-22. mars 2020.

Program for helgen:

Lørdag 21. mars:
13.00-18.00:                      Program inkl. pauser
19.00.                                Middag

Søndag 22. mars:
09.00-10.00:                     Registrering
10.00-13.00:                     Tingforhandlinger m.m.
13.00-14.00:                     Lunsj
14.00:                               Avreise

Du kan lese tingdokumentene til ungdomstinget her.

Hvem kan delta?

Alle ungdommer mellom 15 og 25 år, som er medlem i én av Norges kampsportforbunds medlemsklubber er velkommen til å delta. Dersom du vil få tips til hvordan man kan bidra i egen klubb, vil være med å påvirke hvordan ungdomsarbeidet i NKF skal utvikle, og få flere venner, er dette plassen å være!

Når det gjelder tingforhandlingene søndag er de formelle reglene for deltakelse som følger: Det mulig å delta på to måter – enten med eller uten stemmerett. Inntil fem personer fra hver klubb kan delta med stemmerett (med forbehold om at klubben stiller med to menn og to kvinner). Dersom klubben har flere enn fem ungdommer som vil være med, kan ytterligere ungdommer delta som observatører. Disse har ikke stemmerett, men har tale- og møterett. Dette må oppgis i påmeldingen, og kan endres ved å ta kontakt med administrasjonen (se e-postadresse under).

Kostnader med deltakelse på ungdomstinget

Det er gratis å delta på selve ungdomstinget. Alle som møter på ungdomstinget, skal levere et skjema som sier hvor mye hver person har betalt i reisekostnader. Dette vil bli samlet inn og fordelt slik at alle klubber, uavhengig av hvor de reiser fra, betaler det samme i reisekostnader.

Kostnader med hotell tilfaller hver klubb, og vil bli fakturert i etterkant av arrangementet. Pris er estimert til kr 1600,- for lørdag til søndag.

NB! Dersom man vil være sikret hotellrom må man melde seg på innen. 1. mars.

Ungdomskomitéen ønsker å skape en arena der ungdommer kan bli kjent på tvers av alle idrettene våre. Vi håper derfor at flest mulig ungdommer kan delta på hele arrangementet.

Påmelding til ungdomstinget

Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet under. Alle ungdommer må oppgi hvilken klubb de kommer fra, og kontaktperson i klubben. Alle må også oppgi navn og kontaktperson til en foresatt (av sikkerhetsmessige årsaker). Ved å fylle ut påmeldingen under vil vi bestille hotellovernatting til alle deltakerne.

Dersom noe er uklart, kan utviklingskonsulent Kristiane Utheim Brown i administrasjonen kontaktes: kristiane.brown@kampsport.no

Innkalling til Ungdomstinget

Formell innkalling til det første Ungdomstinget i Kampsportforbundet, samt sakspapirer, finner du her.

NB! Dersom det er saker som du mener ungdomskomitéen bør arbeide med kan du sende inn forslag på nettsiden om ungdomstinget.

Frist for å sende inn saker som ønskes behandles på tinget er 30 dager før arrangementet.

Lyst til å delta i Ung Frivillig-prosjektet?

Norges Kampsportforbund fikk nylig bevilget 950 000 kroner fra Ung Frivillig Fond. Pengene er øremerket til et prosjekt rettet mot ungdom og arrangement. Vi søker nå etter deltakere i prosjektet.

Lyst til å vite mer? Du kan lese mer om tildelingen fra Ung Frivillig Fondet her. Her finner du søknadsskjema for deltakelse.