Barnefestivaler på Vestlandet i mai

Publisert 20.04.2017
Redigert 25.04.2017

Barnefestivaler i vest

I mai holdes det tre barnefestivaler i vest. Festivalene holdes på Karmøy, i Kvinesdal og avsluttes i Stavanger.

Påmelding til barnefestivaler gjøres i skjemaet nederst på siden innen søndag 30. april. Du kan melde på enkeltdeltagere, eller legge til flere fra f.eks. en klubb.

Hva er en Barnefestival?

Barnefestivaler er konkurransefrie samlinger i regi av Norges Kampsportforbund for barn i aldersgruppen 6-12 år. Her skal det sosiale være fremtredende. I tillegg skal det være gratis for deltakerne. Alle er hjertelig velkommen, enten du allerede er medlem i en klubb eller bare ønsker å prøve deg på litt kampsport.

De som allerede er i en klubb oppfordres til å ta med en venn som ikke trener kampsport. Fine premier til alle!

Innholdet i Barnefestivaler

Foresatte oppfordres til å være med barna på dette 2 timers arrangementet. Trenere/ledere i klubbene behøves ikke i denne sammenheng, da det ikke er noen konkurranse. Vel innenfor dørene vil de bli inndelt i grupper og tatt vare på av våre dyktige instruktører. Det vil bli forskjellige poster barna skal igjennom som passer for alle – uavhengig av gren eller stil – enten man er nybegynner eller har trent en stund. I tillegg til aktivitetene blir det også tid til litt fukt og drikke til artige kampsportklipp. Antrekk er det man er vant til å trene med – gi/ dobok eller vanlig treningstøy.

Påmeldingsskjema

    Disse arrangementene har påmeldingsfrist søndag 30. april.
  • FornavnEtternavnAlder 
    Add a new row

Relaterte linker

Plakat barnefestival Karmøy
Plakat barnefestival Kvinesdal
Plakat barnefestival Stavanger