Barnefestivaler høsten 2017

Publisert 10.11.2017

Barnefestivaler

I november/desember 2017 holdes det fire barnefestivaler i Norge. Festivalene holdes i Bergen, Tromsø, Trondheim og avsluttes i Oslo

Påmelding til barnefestivaler gjøres i skjemaet nederst på siden innen søndag 19. november (Bergen) eller søndag 26. november (Tromsø, Trondheim, Oslo). Du kan melde på enkeltdeltagere, eller legge til flere fra f.eks. en klubb.

Hva er en Barnefestival?

Barnefestivaler er konkurransefrie samlinger i regi av Norges Kampsportforbund for barn i aldersgruppen 6-12 år. Her skal det sosiale være fremtredende. I tillegg skal det være gratis for deltakerne. Alle er hjertelig velkommen, enten du allerede er medlem i en klubb eller bare ønsker å prøve deg på litt kampsport.

De som allerede er i en klubb oppfordres til å ta med en venn som ikke trener kampsport. Fine premier til alle!

Innholdet i Barnefestivaler

Foresatte oppfordres til å være med barna på dette 2 timers arrangementet. Trenere/ledere i klubbene behøves ikke i denne sammenheng, da det ikke er noen konkurranse. Vel innenfor dørene vil de bli inndelt i grupper og tatt vare på av våre dyktige instruktører. Det vil bli forskjellige poster barna skal igjennom som passer for alle – uavhengig av gren eller stil – enten man er nybegynner eller har trent en stund. I tillegg til aktivitetene blir det også tid til litt fukt og drikke til artige kampsportklipp. Antrekk er det man er vant til å trene med – gi/ dobok eller vanlig treningstøy.

Påmeldingsskjema

    Disse arrangementene har påmeldingsfrist søndag 19. november (Bergen) og søndag 26. november (Tromsø, Trondheim, Oslo)
  • FornavnEtternavnAlder 
    Add a new row

Relaterte linker

Invitasjon Bergen
Invitasjon Tromsø
Invitasjon Trondheim
Invitasjon Oslo