TAEKWONDO WT – POOMSE SOMMERCUP 1 – E-STEVNE

WT-seksjonen ønsker alle velkommen til Sommercup!
12. - 15. juli 2020 12-07-2020 15-07-2020 Europe/Oslo TAEKWONDO WT – POOMSE SOMMERCUP 1 – E-STEVNE WT-seksjonen ønsker alle velkommen til Sommercup! E-stevne Norges Kampsportforbund taekwondo-wt-poomse-sommercup-1-e-stevne
E-stevne

Informasjon

WT seksjonen ønsker å gi alle sine utøvere i hele Norge et konkurransetilbud på nett gjennom sommeren, og oppfordrer alle interesserte til å melde seg på den firedelte sommercupen i WT!

Påmeldingsfrist til det første stevnet er 10. juli

Alt av praktisk informasjon om stevnet inkludert påmelding og gjennomføring, finner du i vår stevnekalender.

Firedelt stevne
Vi vet at mange nå forbereder seg på ferie her hjemme i Norge, og håper at derfor at sommercupen kan være et kjærkomment tilbud i ferieperioden. Vi gjør også oppmerksom på at utøvere kan filme sine bidrag til konkurransen hvor som helst – også utendørs. Sommercupen blir dermed et lavterskeltilbud til alle som savner å konkurrere, eller for utøvere som ikke har konkurrert, men som vil prøve seg for første gang.

Vi deler det inn i 2 kategorier nå i førsteomgang: tradisjonell poomsae og freestyle.
 

Sommercup 2020 fordeles over 4 stevner og vi håper på å kunne avslutte med en superfinale hvor de 6 beste i de ulike gruppene skal konkurrere. Enten i en idrettshall eller via e-stevne.

Terminlisten er:

Søndag 12. juli - 15. juli

Søndag 26. Juli - 29. juli

Søndag 9. august - 12. august

Søndag 23. August - 26. august

Finale i SommerCupen på første fysiske poomsae-stevne eller via e-stevne, dato kommer senere. (Grand Finale => Egen konkurranse for omlag de 6 beste i hver klasse).

Premier til rangerte vinnere
Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med informasjonen om stevnet i vår stevnekalender, og ta kontakt med spørsmål.
Vi ser frem til å se alle flotte konkurransebidrag, og ikke minst til å dele ut gavepremier til rangerte sommercup-vinner etter den siste superfinalen.

 

Kart