Mønstergull i Wien

Publisert 17.06.2016
Redigert 20.06.2016

Gull i mixklassen til Nina Bansal og Joachim Wien under helgens Austria Open i taekwondo mønster.

Stevnet ble avholdt i Wien lørdag 18.juni, og de to nordmennene var blant 700 utøvere som konkurrerte. En plassering øverst på pallen og edelt metall i bagasjen ble resultatet for Bansal og Wien som presterte best i sin mix par-klasse. I mixklassen har de to gjort det svært godt hittil i 2016, med flere gull fra internasjonale stevner. I 2015 ble de Europamestre sammen.

Det var likevel ikke bare gullmedaljene som ble tatt med i bagasjen, men også en god del erfaring. På grunn av uheldig trekning i de individuelle  klassene gikk det ikke veien for verken Bansal eller Wien. Det er tydelig at det ligger lærdom i dette for våre mønstertalenter, for søndag skrev Nina Bansal følgende på sin Instagramkonto, sammen med et gullbilde fra mixklassen

Sometimes you win and sometimes you learn. Yesterday I did both. Time to Get up again and keep training.
Nina Bansal, Instagram

Gull i Austria Open Foto: @ninabans på Instagram

Gull i Austria Open

Med god holdning og god trening blir ikke VM i Peru i høst noen umulighet for målrettede utøvere om Bansal og Wien.

_________________________________________________________

Til Wien for å vinne

Denne helgen reiser Nina Bansal og Joachim Wien til Østerrike for å delta i det Austria Open i taekwondo mønster.

Det deltar 700 utøvere på stevnet, der de to nordmennene skal delta i individuelle klasser og i par mix-klassen. I mix-klassen er Bansal og Wien regjerende Europamestre. I de individuelle klassene får de hard konkurranse med henholdsvis 52 og 45 motstandere.

Hittil i år har de to tatt flere gull i åpne internasjonale stevner, og det store målet er å prestere under VM i Peru i slutten av september.