Sølv til Mohammed Elhatri i Presidents Cup

Publisert 13.04.2016

Mohammed Elhatri fra Tøyen Taekwondoklubb tok en sølvmedalje i Presidents Cup i taekwondo i Bonn i Tyskland i fredag 8.april.

Dette er første gang Presidents Cup har blitt arrangert og det deltok over 1500 utøvere på stevnet som ble avholdt i Bonn 7. – 10. april 2016.

Mohammed Elhatri som konkurrerer i -87 kg klassen fikk «walk-over» i sin første kamp da hans Russiske motstander ikke dukket opp. I kvartfinalen møtte han tyske Alexander Bachmann og vant 5-4 over ham. I semifinale stod serbiske Drasko Jovanov og en 3-2 seier sikret Mohammed Elhatri en finaleplass.

Finalen gikk mot Daniel Roz Gomes fra Spania. Det var en jevn finale som til slutt endte med «Golden Point». Dessverre tapte Mohammed Golden Point runden og det ble en sølvmedalje.

Mohammed Elhatri er en del av fulltdislandslaget i taekwondo og dette er Elhatris tredje medalje i år.