Hotellavtaler og forsikringer

Norges Kampsportforbund er det offisielle og samlende organet for kampsport i Norge. Medlemskap i NKF gir mange fordeler – både for klubber og utøvere. Her finner du en kort oversikt over hva NKF gjør for sine medlemsklubber.

Klubbenes medlemsfordeler er mange og gode

  • NKF gir tilgang til spennende seminarer, gallaer, krysstrening, konkurranser og mer.
  • NKF holder dommeropplæring, trenerutdanning, klubbutvikling og har smarte medlemsverktøy.
  • NKF posisjonerer og markedsfører kampsport som en toppidrett. Samtidig jobber forbundet for å få fram kampsportens egenart og mangfold.
  • Gunstige priser hos NIF, Norges Idrettsforbund, på skadeforsikring og andre avtaler. Avslag på blant annet leiebil, hotell og flyreiser.
  • NKF bistår med en rekke tilskuddsordninger. Hvert år deles det ut 2 millioner kroner i ulike tilskudd i tillegg til subsidiering av kurs og stevner.
  • Nye medlemsklubber mottar et klubbesøk og en pakke med giveaways som kan deles ut til klubbens medlemmer.
  • NKF tilbyr alle sine medlemsklubber et smart webbasert medlemsverktøy som dekker behovene en kampsportklubb har.
  • NKF er det eneste offisielle organet for sine kampsporter i Norge. Dermed er et klubbmedlemskap både et garantistempel, samt inngangsbilletten til alle offisielle konkurranser og mesterskap.
  • Organisasjonsstrukturen sørger for at alle medlemmene har medbestemmelse innenfor sin respektive idretts utvikling.

Mer detaljert informasjon om medlemsfordeler finner du i brosjyren nedenfor.

Logo fra Tryg og Kampsportforbundet

Tryg Forsikring

Norges Kampsportforbund har inngått et samarbeid med Tryg Forsikring, et av Nordens ledende forsikringsselskaper som blant annet er kjent for trygghetstiltak som livbøyen og Natteravnene.

Dette er innholdet i avtalen

Med et gyldig og betalt medlemskap i Kampsportforbundet, får medlemmene/foresatte 5 prosent medlemsrabatt på forsikringer i Tryg. Rabatten gjelder fra første forsikring som kjøpes. Velger man å samle tre eller flere forsikringer, gis det ytterligere 12 eller 17 prosent rabatt, avhengig av hvor mange forsikringer som samles. Tryg gir i tillegg 10 prosent rabatt på forsikringer som kjøpes via tryg.no. Denne rabatten gjelder for første forsikringsåret. Du kan lese mer på Tryg sine nettsider.

Hotellavtaler

Nordic Choice Hotels

Norges Kampsportforbund har inngått hotellavtale med Nordic Choice Hotels. Hotellkjeden har hoteller rundt om i hele Norge, i ulike prisklasser. Denne avtalen gir forbundet 50 gratisovernattinger og 2 % payback hvert år. Det vil si at jo flere overnattinger NKF har hos Nordic Choice jo mer får forbundet tilbake til å bruke på våre medlemmer.

Norges Kampsportforbund sine enkeltmedlemmer og klubber får ved bestilling gode rabatter på hotellovernattinger. 15 % på Comfort Hotel og Clarion Collection, 20 % på Quality Hotel, Quality Resort og Clarion Collection. Ved bestillinger på internett må bookingkoden 65 485 oppgis. Dersom man bestiller over telefon må man oppgi at man er medlem av Norges Kampsportforbund.

Les mer på Nordic Choice Hotels sine hjemmesider.

Norske Vandrerhjem

Gjennom Særforbundenes Fellesorganisasjon har Norges Kampsportforbund også avtale med Norske Vandrerhjem. Kjeden er tilsluttet Hostelling International med over 4 500 vandrerhjem i 90 land. I Norge finnes det 75 vandrerhjem med ulike rominndelinger – for en eller to personer til rom for hele familien.

For informasjon og booking besøk Norske Vandrerhjem sine hjemmesider.

Relaterte linker

Medlemsfordeler
Tilskuddsordninger
Treningsutstyr til utlån
Medlemsportal
Fordelaktige idrettsavtaler